pixivは2024年5月28日付でプライバシーポリシーを改定しました。改訂履歴

pixivへようこそ

pixiv(ピクシブ)は、イラスト・漫画・小説の投稿や閲覧が楽しめる「イラストコミュニケーションサービス」です。少しでも気になったり、面白そうと思ったら、まずはユーザー登録をしてみてください。 登録、利用は無料です。モバイルからでもアクセスできます。

ちょっと入力するだけ! 簡単!

pixiv新規登録(無料)

他にも便利な機能がいっぱい!

上下にドラッグして調整できます。
  • キャンセル
  • 決定
調整しました

ひだまりスケッチ

公開グループ
ひだまらーのみなさーん!ひだまりグループですよっ!!

★コミュアイコン、トップ画像募集中!★

宣伝行為や連続投稿、成年向けイラストの投稿はご遠慮ください。
即売会の新刊告知程度なら問題無いですよ~♪
続きを見る ▾
閉じる ▴
  • Den svenska flygvapenpiloten Yuno och SAAB JAS-39C Gripen. JAS-39C är en enkelstolstyp och är en förbättrad version av elektronisk A-typ.
    Det finns två typer: Bauros 2 / Batch 3 och Bauros 3. SAAB: s interna namn är Bauros 2 / Batch 3 som Mk.3 Gripen och Bauros 3 som Mk.4 Gripen.
    I februari 2002 övergav Sverige neutral politik, och armén lanserade också en ny doktrin för att spela en aktiv roll i kampen mot terrorism och krig i Europa. Tillsammans med detta, med beaktande av utlandsoperation och samarbete med Nato-armén, har ett luftfyllningssystem av sond-och-drag-typ lagts till.
    Luftpåfyllningsanordningen är belägen vid botten av kanardvingen vid luftintaget i hamnsidan och är utdragbar med en teleskopbom tillverkad av Flight Refueling i Storbritannien.
    Samtidigt installerades en GPS-terminal.
    Flygplanets struktur har ändrats i Bauros 2 / Batch 3, och APU har ändrats till T-62T-46LC-1 tillverkad av Hamilton Sandstrand.
    Databussen utvidgades till 5, cockpit-displayenheten ändrades till den aktiva matrisstypen flytande kristall EP-17 Mk.3, instrumentdisplayen ändrades till engelska, nattvisningsomfånget stöds och syregeneratorn ombord installerades. Utrustad med Chaff / Flare-injektor på pylon, Kommunikation & Datalink 39 (CDL 39), Rohde & Schwarz Series 600 UHF / VHF-radio, Nato-kompatibel fiende allierad identifieringsanordning (IFF ) För att stödja flera klimat.
    I Bauros 3 ändrades cockpit-displayenheten till EP-17Mk.4, och flyginspelningsenheten ändrades till DiRECT, som spelar in video i MMC i MPEG-2. Utrustat med nytt flygplansnavigeringssystem (NINS) och nytt instrumentlandningssystem (NILS), elektronisk krigsutrustning ändrades till EWS39, ändrades till Nato-kompatibel pylon, motsvarande vapen ökade, i flygmiljön elektronisk styrutrustning (GECU) ), Landningsutrustningen stärktes och den maximala startvikten ökades till 14 000 kg.
    Landningsväxeln är tillverkad av Storbritannien Precision Hydrox, Inc. (APPH) och har bromsar på både främre och huvud landningsväxlar.
    Renoveringen av MS20 ger möjligheten att använda Meetia, GBU-39 små kaliberbomber (SDB), SPK39 modulära rekognoseringsskidor och lägger till ett CBRN-skyddssystem och jordkollisionsundvikande enhet (GCAS).
    Svenska flygvapnet levererade 201 flygplan från SAAB som huvudkämpe, men 110 används för närvarande på grund av nedrustning efter det kalla kriget (* Strikt sett är 72 av dem i drift) , 28 hyrda till Tjeckien och Ungern, 12 sålde till kungariket Thailand, 32 kasserade på grund av olyckor, 2 donerade till svenska och thailändska museer, 24 andra överskottsflygplan lagrade Det är det. Återstående flygplan kommer att vara i drift fram till 2040.
    続きを見る ▾